AFBRAAKWERKEN

Wij voeren voor u alle afbraakwerken in Kester uit. Ook in de rest van Vlaams-Brabant en de provincie Oost-Vlaanderen staan wij graag tot uw dienst. Op eenvoudig verzoek komen wij u zelfs depanneren in een andere regio. Nolens Projects is uw partner, voor alle afbraakwerken, grond- en graafwerkenrooiwerken en onderhoudswerken in de streek.

Kleine afbraakwerken

Wij voeren de kleinere afbraakwerken uit, dus geen grote bedrijfspanden of andere industriële gebouwen. Voor eenvoudige afbraakwerken in huizen, tuinen en op andere terreinen kunt u een beroep doen op onze service. Onder meer volgende werken behoren tot onze mogelijkheden:

  • Afbreken van alleenstaande gebouwen
  • Afbreken van kleine huisjes en koterijen
  • Afbreken van verhardingen
  • Afbreken van muren en omwallingen
  • Afbreken van constructies met asbest

Gevestigd aannemer

Omdat wij als gevestigd aannemer werken, beschikken wij over alle nodige attesten en vergunningen, onder meer voor sloopwerken en het verwijderen van hechtgebonden asbest. Wij beschikken eveneens over het attest ‘Veiligheidscoördinator niveau 12’. 

Onze dienstverlening situeert zich voornamelijk in Kester, deelgemeente van Gooik, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen, maar op eenvoudig verzoek bekijken wij graag de mogelijkheden voor een andere regio. Neem gerust even contact op en bekijk ook enkele voorbeelden van werken in onderstaande fotoreportage.