ONDERHOUDSWERKEN

Wij voeren voor u alle onderhoudwerken in Kester uit. Ook in de rest van Vlaams-Brabant en de provincie Oost-Vlaanderen staan wij graag tot uw dienst. Op eenvoudig verzoek komen wij u zelfs depaneren in een andere regio. Nolens Projects is uw partner, voor alle onderhoudswerken, grond- en graafwerkenafbraakwerken en rooiwerken in de streek.

Eenmalig en periodiek onderhoud

Wij voeren alle onderhoudswerken uit, zowel op regelmatige basis als wanneer u slechts een eenmalige, grote opruim wenst. Wij komen steeds even ter plaatse om de toestand van het terrein te bekijken en een duidelijk voorstel op te maken. Voor onder meer volgende werken kunt u op ons rekenen:

  • Het onderhoud van bestaande grachten
  • Het opkuisen van verwilderde kanten
  • Het uitgraven van nieuwe grachten
  • Het rooien van een terrein
  • De opkuis van een bouwwerf

Verwijderen van citernes en tanks

Wij kunnen voor u eveneens boven- en ondergrondse citernes en tanks verwijderen. Een stookolietank dient evenwel een certificaat van reiniging te hebben alvorens deze verwijderd kan worden. Wij beschikken over al het nodige materiaal om zowel onderhoudswerken als grond- en graafwerken proper en professioneel uit te voeren. 

Onze dienstverlening situeert zich voornamelijk in Kester, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen, maar op eenvoudig verzoek bekijken wij graag de mogelijkheden voor een andere regio. Neem gerust even contact op en bekijk ook enkele voorbeelden van werken in onderstaande fotoreportage.