ROOIWERKEN

Wij voeren voor u alle rooiwerken in Kester en Gooik uit. Ook in de rest van Vlaams-Brabant en de provincie Oost-Vlaanderen staan wij graag tot uw dienst. Op eenvoudig verzoek komen wij u zelfs depaneren in een andere regio. Nolens Projects is uw partner, voor alle rooiwerken, grond- en graafwerkenafbraakwerken en onderhoudswerken in de streek.

Alle kleine en grote terreinen

Voor alle algemene rooiwerken staan wij tot uw dienst. Wij voeren zowel op kleine als grote terreinen allerlei rooiwerken uit, zodat het terrein vlot verder voorbereid, afgewerkt of onderhouden kan worden. Wij rooien met gemak kleine en grote hagen, struiken, bomen, omgewaaide bomen en zelfs volledige terreinen. Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Het rooien van bouwgronden en tuinen
  • Het rooien van parken, weides en boomgaarden
  • Het opvullen van gaten met aarde
  • Het afvoeren van groenafval
  • Het ter plaatse verwerken van groenafval

Professionele en veilige werken

Wij beschikken over al het nodige materiaal: uw garantie dat elke klus binnen de kortste keren snel en veilig geklaard wordt.

Onze dienstverlening situeert zich voornamelijk in Kester, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen, maar op eenvoudig verzoek bekijken wij graag de mogelijkheden voor een andere regio. Neem gerust even contact op en bekijk ook enkele voorbeelden van werken in onderstaande fotoreportage.