GRAAFWERKEN VOOR ALLE DOELEINDEN

Wij voeren voor u alle grond- en graafwerken in Kester en Gooik uit. Ook in de rest van Vlaams-Brabant en de provincie Oost-Vlaanderen staan wij graag tot uw dienst. Op eenvoudig verzoek komen wij u zelfs depaneren in een andere regio. Nolens Projects is uw partner, voor alle grond- en graafwerken, afbraakwerkenrooiwerken en onderhoudswerken in de streek.

Grondwerken van A tot Z

Wanneer u op zoek bent naar een aannemer voor het voorbereiden of opruimen van een terrein, dan helpen wij u graag verder. Onder meer volgende graafwerken behoren tot onze mogelijkheden:

  • Sleuven voor nutsvoorzieningen en drainage
  • Funderingen en bouwplateau’s
  • Terrassen, opritten, parkings en paden
  • Zwembaden, zwemvijvers en vijvers

Verder staan wij voor u klaar voor het plaatsen van septische en regenwater putten, het nivelleren van grond en het uitvoeren van allerhande rioleringswerken.

Snelle en goede service

Omdat wij over al het nodige materiaal beschikken om grond- en graafwerken vlot uit te voeren, is elke klus zo geklaard. Wij zorgen ervoor dat elk terrein binnen de kortste keren helemaal aan uw wensen voldoet.

Onze dienstverlening situeert zich voornamelijk in Kester, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen, maar op eenvoudig verzoek bekijken wij graag de mogelijkheden voor een andere regio. Neem gerust even contact op en bekijk ook enkele voorbeelden van werken in onderstaande fotoreportage.